avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Noua lege a restituirii taxei auto, timbru mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Noua lege a restituirii taxei auto, timbru mediu

Am fost acum câteva zile la circa financiara a sectorului 5 aflata la intersecția din Calea 13 septembrie și am întrebat dc. pot recupera acei bani din taxa de mediu a autoturismului meu plătită în anul 2015. Am primit răspunsul că legea este dată dar nu au venit normele de aplicare și cam în termen de 60 de zile vin acele norme.Asa ca a rămas sa ma mai duc pe la circa financiara sa mai întreb. Sau poate ma anunță cineva pe acest site.
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Taxa auto, timbru mediu etc. Georgica112 Georgica112 Bună ziua. În anul 2015 luna martie am achiziționat un autoturism marca Renault Laguna 3 an fabricație 2010. Mașina a fost adusa din Franța de către un ... (vezi toată discuția)
Cat timp pot circula cu masina inmatriculata pe numele fostului proprietar? AnaDemeny AnaDemeny Am cumparat o masina inmatriculata in Romania in 2006, apoi in 2010. La momentul respectiv, nu s-au platit decat accize vamale si acum trebuie sa platesc taxa ... (vezi toată discuția)
Ordonanta privind restituirea taxei de mediu pentru inmatricularea auto Razvan863 Razvan863 Buna ziua, La 1 septembrie s-a publicat Ordonanta Guvernului nr. 40/2015 care prevede restituirea taxei auto incasata de satul roman incepand intre anii 2007 ... (vezi toată discuția)