avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Noile legi pt scolile de soferi si pt instructori!
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Noile legi pt scolile de soferi si pt instructori!

Buna ziua! Imi puneti spune ce legi intra in vigoare de la 1 septembrie pt scolile de soferi si pt instructori? Va mulumesc

Alte discuții în legătură

Noile legi pt instructori auto si scolile de soferi! Deizyk Deizyk Buna ziua! Imi puneti spune ce legi intra in vigoare de la 1 septembrie pt scolile de soferi si pt instructori? Va mulumesc (vezi toată discuția)
Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Autorizare instructor auto dorin75 dorin75 sunt angajat cu 8 la o institutie. am mai fost angajat cu contract de munca partial la o scoala de soferi (program de 4 ore timp de 2 ani) am practicat ... (vezi toată discuția)