Recent am inmatriculat masina pe numele tatalui meu, dar m-am trecut ca utilizator in ideea ca voi putea sa ies din tara cu masina fara probleme, ce efecte va avea asupra politei de asigurare? Va putea fi facuta tot pe numele tatalui meu, fiind proprietar? in caz de accident, voi beneficia de acelasi conditii pentru despagubire?
Da, puteti sa o faceti pe numele tatalui,
Legat de "aceleasi conditii de despagubire", polita RCA este in beneficiul tertiilor prejudiciati in urma unui accident auto.
Propria dvs asigurare RCA nu protejeaza autovehiculul dvs si nici nu va da dreptul la despagubiri, chiar daca ati fost vinovata sau nevinovata de producerea accidentului.
Asigurarea celeilalte persoane va da dreptulla despagubiri, adunci cand respectiva persoana a fost vinovata.
imi spusese cineva ca defapt compania de asigurari va cauta o "portita" de a nu despagubi persoanele terte prin faptul ca masina are un alt utilizator decat proprietarul
Urgent rca
danav_
Buna ziua! Am o intrebare urgenta. Daca ai ITP (inspectia tehnica periodica) expirat mai beneficiezi de asigurare RCA in urma unui accident de care nu te faci ... (vezi toată discuția)