avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dacă fac contestație pentru amenda de permis expirat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dacă fac contestație pentru amenda de permis expirat pot plăti doar jumătate din cuantum?

Daca fac contestatie pt amenda de permis expirat pt a se da avertisment si nu castig in instanta,va trebui sa platesc suma integrala sau jumatate cum ar trebui platita in 48 de ore? Am primit amenda pt viteza avand 82km in localitate 580 lei si pt permis expirat 870 lei.
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:49, 1 Septembrie 2017
Din moment ce permisul era expirat ce anume doriti sa sustineti in contestatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pt permis expirat se da direct amenda sau ar trebui sa se de-a un avertisment? Pascal.grup Pascal.grup Am fost oprit pt depasirea limitei de veteza,am avut 82 km in localitate. La contolul documentelor sa constatat ca am permisul expirat. Pt depasirea vitezei ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere mihai_tra83 mihai_tra83 Buna ziua, Va solicit ajutorul deoarece am fost surprins de un aparat radar, in localitate, cu viteza de 104 km/h, mi-a fost suspendat permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda pt tulburarea linistii publice anca33a anca33a am facut o contestatie pt un pv au spus de la registratura ca o sa primesc o citatie deci o sa fie un proces? o sa trebuiasca sa platesc ceva? multumesc (vezi toată discuția)