avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare constuctie efectuata fara autorizatie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare constuctie efectuata fara autorizatie de constructie

Am o intrebare privind urmatoarea speta.
Balcon construit in anul 1993, fara autorizatie de constructie.
Pentru intrarea in legalitate a constructiei este nevoie doar de certificatul de atestare fiscala(fara datorii) si de documentatia cadastala a constructiei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:25, 10 Septembrie 2017
Este necesara intrega documentatie care atesta temeinicia si legalitatea constructiei=proiect tehnic,autorizatie constructie,certificat de urbanism,proces verbal receptie finala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate cu un balcon theogrigore theogrigore Parintii mei au obtinut in luna mai 2017 autorizatie de constructie pentru un balcon situat la parter, pentru o persoana cu handicap (tatal meu). Au construit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie balcon Laurik84 Laurik84 Cum pot scoate o autorizatie de constructie pentru un balcon care a fost construit fara autorizatie in urma cu aproximativ 18 ani (vezi toată discuția)
Obtinere acte constructie adi_pva adi_pva In anul 2014 am construit o locuinta, anexe etc. pe teren proprietate personala. Terenul este in extravilanul orasului. Am facut cerere la UAT pentru ... (vezi toată discuția)