avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Achizitie (repatriere) auto din Republica Moldova
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Achizitie (repatriere) auto din Republica Moldova

Buna,

Vreau sa achizitionez o masina noua din Republica Moldova si ulterior (peste aproximativun an) sa o inmatriculez in Romania.

Care este procedura si ce taxe ar trebui sa achit?

Precizez ca am si cetatenia Republicii Moldova si locuiesc aici. In acest caz poate fi vorba de repatriere si respectiv sa fiu scutit de taxe?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Moldovean cu cetățenie română pot înmatricula masina română Oxana74 Oxana74 Bună. Scuze deranj. Sunt cetateanca a R. Moldova cu cetățenie română, fara domiciliu in Romania, locuiesc în Italia, si as vrea să cumpăr o masina cu ... (vezi toată discuția)
Mașină furată din italia în 2009, reținută de poliția de frontieră din republica moldova în 2018. care sunt șansele să îmi recuperez paguba de la fostul proprietar? loakvo loakvo Buna ziua, In 2011 am achizitionat un autoturism inmatriculat in Romania, de la al 3-lea proprietar in tara. Masina este de provenienta Italia, a trecut prin ... (vezi toată discuția)
Lnmatricularea masinilor cu numere moldovenesti in romania basarabia1982 basarabia1982 Buna. Deja se vede si din titlu care ar fi intrebarea. As vrea sa trec masina pe o perssoana din Romania ca sa o pot inmatricula acolo ca mai apoi prin ... (vezi toată discuția)