avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa de poluare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa de poluare auto

1. pentru o masina instrainata de un SRL catre alt SRL, cine este indreptatit sa ceara taxa? Ultimul proprietar sau primul (cel care chiar a platit-o)?
2. pe site-ul ANAF, la procedura de restituire scrie negru pe alb ca este doar pentru "contribuabilii care au achitat in perioada 01.01.2007-14.03.2013" si "nu se restituie timbrul de mediu"., fara legatura cu textul OUG. ???
Multumesc,
Ultima modificare: Luni, 11 Septembrie 2017
gabrielaion, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum recuperez taxa de poluare in urma unui accident cu dauna totala? StoicaGeorge StoicaGeorge Buna ziua. Rog pe cineva care a fost sau este in situatie ca si mine ca sa ma ajute cu un sfat cat mai rapid. Sunt proprietarul unui autoturism care in urma ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Robert.G. Robert.G. Am cumparat o masina în 2015 și am plătit timbrul de mediu.Fostul proprietar plătise și el o taxă de poluare sau de prima inmatriculare pe care a ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Remus47 Remus47 Am platit timbru de mediu in ian .2014. Stiam ca se restituie aceasta taxa , dar la ANAF scrie ca taxa de mediu este inca in viguare si ca cei care au platit ... (vezi toată discuția)