avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de mediu, recuperare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de mediu, recuperare

Buna ziua. Cum pot proceda pentru recuperarea timbrului de mediu achitat in 2012? Menționez ca am fost la ANAF si au spus ca inca nu exista proceduri pentru restituirea acestei taxe...sa revin in Octombrie. Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera timbrul de mediu in urma unui accident rutier cu dauna totala + victime NicoletaCiobanu NicoletaCiobanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, sunt disperata. Pe data de 14 Aprilie 2013 am avut un accident rutier soldat cu victime. Un alt autoturism ne-a taiat ... (vezi toată discuția)
Taxa auto lucailie88 lucailie88 buna ziua, detin o masia la care in 2012 am platit taxa de poluare 350 euro, prin forme legale, am recuperat taxa integral (adica 100 euro), intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)