avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solicitare informatii in baza legii liberului acces la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solicitare informatii in baza legii liberului acces la informatie!

In urma unor sesizari la primarie referitor la incalcarea legislatiei de catre o societate comerciala , primaria a impus efectuare unor lucrari pt. respectarea legislatiei. Ma intereseaza daca pot obtine de la primarie, in baza lg. liberului acces la informatie , copii dupa documentatia depusa de catre societatea comerciala pt. efectuarea lucrarilor, precum si copii dupa buletinele de analiza care demonstreaza ca societatea nu mai incalaca legislatia.
Cel mai recent răspuns: maryang , utilizator 10:39, 3 Octombrie 2009
In baza legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile publice veti putea obtine informatii privind legalitatea desfasurarii lucrarilor respectivei societati, dar in mod sigur nu si copii dupa buletine de analiza sau dupa alte documente!B-)
Informatii am obtinut ca au depus documentatie dupa lucrarea efectuata ideea este ca lucrarea este proasta si soc. incalaca legislatia in continuare si as fi vrut sa obtin copie dupa documentatia depusa.Ce ar trebui sa fac?
Daca este vorba despre o constructie ar trebuie sa faceti sesizare la Inspectoratul de Stat in Constructii si la Disciplina in Constructii din cadrul primariei in raza careia se ridica acea constructie. In baza aceleiasi legi 544/2001 vor fi obligati sa verifice aspectele semnalate de catre dvs si , in termen de 30 de zile , sa va trimita raspuns scris !B-)
[ link extern ] /
Multumesc e dificil de luptat cu institutiile statului care uneori nu-si fac treaba cum trebuie!Cu acea copie dupa docuentatia de lucrare demonstram acest lucru.:(
Daca chiar sunteti afectat de faptul ca nu isi desfasoara activitatea legal puteti face plangere la politie prin care sa aratati aceste aspecte si atunci , cu ocazia cercetarilor care se vor efectua , vor trebui sa depuna copii dupa acele documente , copii pe care le puteti vedea la dosarul de cercetare!B-)

Alte discuții în legătură

Bună ziua. locuiesc la et. 4 intr-un bloc cu 4 nivele. vecinul ... AnaActiv AnaActiv Bună ziua. Locuiesc la et. 4 intr-un bloc cu 4 nivele. Vecinul de la apartamentul alăturat a instalat pe peretele despartitor dintre proprietățile noastre ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru infiintare salon coafura - cosmetica MishaH MishaH Imi puteti spune care este legea in vigoare care atesta faptul ca nu poate functiona o societate comerciala intr-un apartament (salon coafura-cosmetica) fara ... (vezi toată discuția)
Inundatii dupa reabilitare - cine raspunde ? Vranceanud Vranceanud Buna ziua, locuiesc intr-un bloc de 7 etaje, la etajul 5. In urma reabilitarii proaste, cand ploua foarte tare apartamentul de la etajul 7 este inundat in ... (vezi toată discuția)