avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer personal contractual

Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 5 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar se poate face și prin transfer, dacă se realizează de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent. (art.32 alin.1 din Legea 1`53/2017)

In speta, se poate transfera.
Ma intereseaza foarte mult in calitate de contractual daca este posibil transferul. Codul Muncii nu stipuleaza transferul in cazul angajatilor contractuali. Iar Legea 153/2017 art. 31 lit a -Pentru personalul contractual sau alte categorii de personal care nu beneficiază de statute speciale, ocuparea unui post vacant sau temporar vacant se face prin concurs sau examen, pe baza regulamentului-cadru care se aprobă prin hotărâre a Guvernului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se aplica art.32 si personalului contractual.
Multumesc frumos!
Sunt personal auxiliar în învățământ si as dori sa aflu dacă mă pot transfera în interesul serviciului în alt sistem bugetar? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual instituție publică felicia_albu@hotmail.com felicia_albu@hotmail.com Se poate face transferul personalului contractual dintr-o institutie publica pe un post similar de functionar public conf L153/2017, (vezi toată discuția)
In ce conditii -baza legala-se poate realiza transferul in cazul ... AnaDeliaMoldovan AnaDeliaMoldovan In ce conditii -baza legala-se poate realiza transferul in cazul personalului contractual angajat la stat? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Transfer asistent medical ELENA CS ELENA CS Buna ziua .Lucrez ca asistent medical principal intru-un Spital Judetean de Urgenta sectia ATI ,imi puteti spune va rog daca se poate face transfer la cerere ... (vezi toată discuția)