avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Impunere ANAF
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Impunere ANAF

Mi s-a trimis o decizie de impunere de către ANAF.Am fost la firma la care apar ca fost colaborator și beneficiar de sume lunare in anul 2012 și am constatat cu surprindere că mi-au fost utilizate datele personale de către fosta soție .Pe contractul de colaborare nu este semnătura mea iar pe statele de plată nici atât.Ce trebuie sa fac? Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Contributie cass ninel_d ninel_d B una ziua,as dori o parere avizata privind urmatoarea problema;pina in februarie 2012 mi-am achitat personal contributia la CAS,din februarie nu am mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt divortata de 7 ani, am impreuna cu fostul sot ... Andra5 Andra5 Buna ziua, sunt divortata de 7 ani, am impreuna cu fostul sot un credit de nevoi personale garantat cu veniturile mele si ipoteca pe un imobil, proprietatea ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate szabojeno szabojeno Buna ziua, in luna septembrie am primit o somatie de plata de la o socitate de telecomunicatii ca sunt restant cu o suma de bani, fapt care am contestat-o ... (vezi toată discuția)