avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări E1mic
                      Utilizator

E1mic
                      Utilizator                    

ninel_d	                   

B una ziua,as dori o parere avizata privind urmatoarea problema;pina in februarie 2012 mi-am achitat personal contributia la CAS,din februarie nu am mai ... (vezi toată discuția)
	                    ninel_d	                   

B una ziua,as dori o parere avizata privind urmatoarea problema;pina in februarie 2012 mi-am achitat personal contributia la CAS,din februarie nu am mai ... (vezi toată discuția)

Andra5	                   

Buna ziua, sunt divortata de 7 ani, am impreuna cu fostul sot un credit de nevoi personale garantat cu veniturile mele si ipoteca pe un imobil, proprietatea ... (vezi toată discuția)
	                    Andra5	                   

Buna ziua, sunt divortata de 7 ani, am impreuna cu fostul sot un credit de nevoi personale garantat cu veniturile mele si ipoteca pe un imobil, proprietatea ... (vezi toată discuția)

szabojeno	                   

Buna ziua,
in luna septembrie am primit o somatie de plata de la o socitate de telecomunicatii ca sunt restant cu o suma de bani, fapt care am contestat-o ... (vezi toată discuția)
	                    szabojeno	                   

Buna ziua,
in luna septembrie am primit o somatie de plata de la o socitate de telecomunicatii ca sunt restant cu o suma de bani, fapt care am contestat-o ... (vezi toată discuția)