sunt apelant si dosarul se afla in fata primului termen ,la acest termen se v-a face (ce-l mai probabil) si expunerea verbala
eu din diferite motive nu doresc sa ma prezit ,dar doresc sa depun note scrise . cum procedez ?
fac cerere de judecare in lipsa .in care solicit si admiterea probei cu inscrisiru si notelor scrise? sau depun numai note scrise prin care solicit si admiterea probei cu inscrisuri si judecarea in lipsa?
trandafir2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
In plus, in cererea de apel trebuiau indicate si probele pe care apelentul isi sustine apelul, sub sanctiunea decaderii de a mai propune probe noi in apel.
inscrisuri am depus odata cu raspunsul la intampinare la primul termen din sedinta publica nu pot sa ma prezint , in cerea de judecare in lipsa specific si faptul ca depun si note scrise sau fac cererea ptr judecare in lipsa si depun notele scrise asa pur si simplu ( cu 5 zile inainte de termen)
Apel
bianca2012
Buna ziua. Pe 10 sept am al doilea termen la apel. Intimatul la primul termen a cerut amanare pt depunere intampinare. Eu nu ar fi trebuit sa primesc cu 5 zile ... (vezi toată discuția)