avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Auto second hand verificat în service înainte de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Auto second hand verificat în service înainte de achiziționare, probleme mari după doar 4 zile. Cine e răspunzător, vânzătorul sau service-ul?

Buna ziua,

In data de 15.09.2017 am cumparat o masina second hand, acesta a fost verificata la un service autorizat skoda si acestia mi-au spus ca masina este in regula. Dupa 4 zile masina a incetat sa functioneze, iar reparatia acesteia este una foarte costisitoare. In cazuri de genu cine ar trebuii sa suporte cheltuielile cei de la service s-au vanzatorul? Mentionez ca am cerut si un test de compresie pentru masina si acest lucru apare si pe hartie inca cei de la service mi-au spus ca nu este necesar pentru aceasta masina.
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: daniel_fergusson , utilizator 22:51, 20 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, as vrea sa va intreb ca in cazul de fata garantia se aplica si in momentul in care acesta nu este inclus in contract? Daca da cum pot proceda?
~ Conținut șters la cerere ~
Cum sa terminat ? Ati avut sau nu castig de cauza?
"""(2) Este ascuns acel viciu care, la data predării, nu putea fi descoperit, fără asistenţă de specialitate, de către un cumpărător prudent şi diligent"""
Cumparatorul a avut asistenta de specialitate. """" înainte de a cumpăra mașina aceasta a fost verificată la service și nu s-a constatat nimic defect"""

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul in care un vanzatorul vinde masina ... profesor44 profesor44 Cum se procedeaza in cazul in care un vanzatorul vinde masina cu vicii ascunse? (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare fara mentionare de vicii ascunse UserName95 UserName95 Buna ziua, Doresc sa achizitionz un apartament intr-un bloc nefinalizat. Termenul de finalizare este inceputul lui 2022. Am cerut un model de contract si am ... (vezi toată discuția)
Rezoluțiune contract de vânzare-camparare apartament Myn1507 Myn1507 Buna ziua, In 2014 am achizitionat un apartament prin prima casa insa numai probleme mi-a facut. de cand l-am luat, am infiltratii, inundatii, umezeala, ... (vezi toată discuția)