Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț, situația minorului

Buna seara! As dofi sa intreb daca sa terminat divortu si copilu la-am luat din tara in strainatate cu acordul tatalui ar mai trebui sa-l aduc in tara?vreau sa specific ca tatal nu a fost prezent la nici un pfoces si pe langa asta nici nu la-am anuntat de divort.sa judecat in lisa lui.el fiind si el plecat in alta tara.multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
Admin, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cat sunteti acolo cu acordul tatalui, cine sa va impuna sa aduceti copilul in tara ?
Daca tatal vrea sa il vada, poate va intalniti undeva in strainatate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde ce scrie in acte si depinde si ce face sau ce poate face tatăl ori cât îl interesează sa faca ceva.
Amănuntele se examinează în concret de la caz la caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!! doresc un răspuns concret! vrei sa încep prin ... Mariamhm Mariamhm Bună ziua!! Doresc un răspuns concret! Vreau să încep prin a spune că mă numesc Maria! Am 27 de ani și un copil de 4 ani ,o căsnicie de 6 ani care ... (vezi toată discuția)
Copil din afara casniciei nascut in strainatate adelangelo adelangelo Locuiesc in spania si de 9 ani nu mai traiesc alaturi de sotul meu.in acesti ani am nascut un copil dar cu alt barbat,el fiid tot roman.in timp ce eram gravida ... (vezi toată discuția)
Calatoria copilului in starinatate Oana si alexis Oana si alexis Buna !!cum pot obtine actele necesare pt a calatori cu copilul in strainatate atata timp cat tatal nu vrea sa mi le acorde.specific ca nu ii plateste pensia ai ... (vezi toată discuția)