avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prejudiciu Dealer
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Prejudiciu Dealer

Buna seara, am nevoie de o parere avizata in urmatorul caz: in luna Mai 2017 am semnat un contract cu Porsche Romania pentru achizitionarea unei masini (am platit un avans, restul sumei urmand sa o platim in rate prin leasing cand vine masina) in conditiile in care oferta lor includea suma pe care o primeam prin Rabla. Am remat masina in Iulie si am trimis pe mail dovada, dupa cum ne-a cerut agentul de vanzari, care ne-a si confirmat, prin sms, ca 'apare in sistem' si ca totul este in regula. Masina a venit cu o intarziere de 8 saptamani, in conditiile in care in contract scrie ca dupa doua saptamani de intarziere trebuie sa plateasca penalizari, iar acum, mai grav, ni s-a spus ca agentul de vanzari cu care am discutat nu mai lucreaza la ei si ca nu le apare in sistem ticketul nostru Rabla, deci datorita faptului ca fondurile sunt acum terminate, nu mai beneficiem de Rabla, deci am pierdut datorita incompetentei lor si procedurilor interne defectuase, suma de 1500 de euro, suma pe care nu sunt dispusi acum sa o scada, au oferit un discount care nu se apropie de aceasta valoare. In concluzie, nici penalizarile conform contractului nu le platesc, si nici valoarea ticketului Rabla nu o primim, deci am fost furati. Ce putem face in afara de sesizarea ANPC? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
AndyMocan, utilizator

Alte discuții în legătură

Autoturism nelivrat conform contractului; ce pot face? dipopa dipopa Buna ziua, In data de 16.03.2022 am incheiat un contract de vanzare-cumparare pt un autoturism Kia Sportage 1.6 T-GDI HEV 6AT 4x4 Business Line + optionale ... (vezi toată discuția)
Refuz plata casco AlexModrogan AlexModrogan Buna ziua.Am un automobil in leasing de la firma Porsche Leasing.In urma cu aproximativ 2 luni mi-am gasit masina lovita in parcare si m-am dus la constatare ... (vezi toată discuția)