avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proiect pentru promovarea in functia de grefier sef
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proiect pentru promovarea in functia de grefier sef

As dori si eu, daca se poate, un model de proiect managerial privind exercitarea atributiilor specifice functiei de grefier sef pentru promovare din grefier in grefier sef, la parchet de pe langa judecatorie.
Vreau sa dau examen si trebuie sa fac un proiect, am cautat un model dar nu am gasit nimic.
Va rog imi puteti da si mie niste idei sau un proiect model.
Adresa mea de e-mail este ciuprikam@yahoo.com
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Proiect managerial privind exercitarea atributiilor specifice functiei de grefier sef ContSters115313 ContSters115313 As dori si eu, daca se poate, un model de proiect managerial privind exercitarea atributiilor specifice functiei de grefier sef pentru promovare din grefier in ... (vezi toată discuția)
Ajutor proiect managerial privind exercitarea atributiilor specifice functiei de grefier sef David2015 David2015 Bun gasit tuturor! As dori si eu, daca se poate, un model de proiect managerial privind exercitarea atributiilor specifice functiei de grefier sef pentru ... (vezi toată discuția)
Proiect management grefier sef sectie parchet ionela_grefier ionela_grefier As dori si eu un proiect de management pentru promovare din grefier in grefier sef sectie judiciara, la parchet de pe langa tribunal. Vreau sa dau examen si ... (vezi toată discuția)