avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Notificare de la DAS, SERVICIUL PT PROTECTIA SI ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Notificare de la DAS, SERVICIUL PT PROTECTIA SI PROMOVAREA DREPTUIRILOR COPILULUI

Vreau sa va stiu si eu parerea intr-o problema. Am primit vineri prin posta, de la Serviciul pentru protectia si promovarea drepturilor copilului, o instiintare prin care mi se aduce la cunostinta faptul ca trebuia sa notific Directia de Asistenta Sociala, faptul ca doar eu am grija de copil, sotul fiind plecat din tara, in interes de serviciu de sapte ani .
Vor sa faca o ancheta sociala la domiciliu sa vada in ce conditii traieste copilul si sa aduc adeverinta de la scoala si medicul de familie.
Am sunat pentru detalii suplimentare si le-am intrebat pe cucoane , de ce acum dupa atata amar de vreme, s-a sesizat Autoritatea si in cazul nostru? De ce nu m-au intrebat cand aveam datorii la banca, daca am ce-i da copilului de mancare si de ce abia acum. Am intrebat daca un copil neglijat ar fi premiant la un colegiu de elita, sau daca stiu ca tratamentele si interventiile chirurgicale au fost facute in privat doar din dorinta de a fi protejat copilul.
Revenind asupra adresei care mi-a fost inaintata? ce este cu ea? stiti despre ce este vorba? Au facut referire la art 104, 105 legea 272/2004 si art 2, aln 3 din anexa nr din Hotararea nr 691/2015
Multumesc pentru raspunsuri!
Simona Bucur
Ultima modificare: Duminică, 1 Octombrie 2017
Simonabcr, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturile părinților divorțați. poate transfera tată copilul de la școala unde este acum, fără acordul mamei? AL.Moasa AL.Moasa Buna ziua, Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la o problema cu care ma confrunt in ultima perioada. Eu si fostul meu sot am divortat ... (vezi toată discuția)
Vă rog ajutați-mă: cum pot s-o iau pe prietena mea (16 ani împliniți) din mediul în care trăiește? Emil director Emil director Bună seara! Am 20 de ani si am o prietenă de vârsta de 16 ani si 3 luni, sunt împreună cu ea de 4 luni si o săptămână, dar are niște părinți nu ca ... (vezi toată discuția)
Mama,vreau copilul! bryana bryana Hristos a inviat! Sunt mama unui baietel de 4ani si 11luni,sapt. viitoare am proces de divort cu custodie ,infatisare cu martori,tatal a cerut si el ... (vezi toată discuția)