avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere de suspendare sau exceptie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere de suspendare sau exceptie?

Va rog, as dori sa stiu ce merge mai cu sanse de admitere, o cerere de suspendare sau o exceptie?
La ce ma refer: am facut o cerere de chemare in judecata prin care cer anularea unui proces verbal de adunare generala in care a fost ales cel care semneaza cerere de chemare in judecata la adresa mea. Tot in acea adunare a fost decisa si darea in judecata a restantierilor si am cerut si anularea deciziilor luate in acea adunare generala.
Ei apoi m-au dat pe mine in judecata pentru pretentii sa le platesc restante la intretinere. Acum sunt in faza in care nu stiu ce sa fac: sa cer prin intampinare admiterea exceptiei lipsa calitate de reprezentant a celui care zice ca e presedinte si semneaza cererea sau sa fac cerere de suspendare separata? Ce parere aveti? Prezint certificat de grefa ca actiunea mea e pe rol la aceeasi judecatorie? MULTUMESC.

Alte discuții în legătură

Prescrierea debitelor ContSters314729 ContSters314729 Buna seara, Multumesc anticipat pentru un raspuns concret la urmatoarea intrebare:asociatia de locatari a facut o cerere de chemare in judecata a unui locatar ... (vezi toată discuția)
Excepție, va rog ajutor! KLM4 KLM4 Buna ziua, Am nevoie mare de bunatatea DVs de a ma ajuta intr-o situatie juridica. Asociatia de proprietari m-a dat in judecata obiect Pretentii. EU am ... (vezi toată discuția)
Cod civil repunere pe rol otto2007 otto2007 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: Pot cere instantei ca un proces suspendat sa ramana suspendat pana la solutionarea unui alt proces avand aceleasi ... (vezi toată discuția)