avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibilitatea intabularii fara Titlu de proprietate???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibilitatea intabularii fara Titlu de proprietate???

In urma dezbaterii succesiunii ,Tribunalul Iasi a stabilit printr-o decizie definitiva si irevocabila intrarea mamei mele in posesie a unui teren intravilan.
Actualmente se doreste constructia unei case,primul pas fiind inscrierea in cartea funciara a imobilului ,respectiv intabularea.Problema este ca de la oficiul de cadastru dosarul a fost respins in temeiul ca la dosar nu se afla titlul de proprietate prin care strabunicul meu a achizitionat terenul in anul 1926.
Noi nu detinem acest titlu ,arhiva a fost distrusa.
Cum se poate obtine acest titlu sau cum se procedeaza in caz ca nu exista posibilitatea obtinerii lui?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Problema cu intabularea pe baza certificatului de mostenitor alina101 alina101 As dori sa stiu daca intabularea se poate face pe baza certificatului de mostenitorin urmatoarea situatie: Mama mea este mostenitoarea bunicilor mei din 1990 ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie diana22 diana22 am titlu de proprietate pe numele tatalui decedat si doua sentinte irevocabile prin care mi se recunoaste dreptul asupra unui teren. cum formulez cerere de ... (vezi toată discuția)
Inscriere teren cartea funciara vape vape Buna ziua, Am mostenit (impreuna cu mama si sora) de la bunica mea un teren intravilan in Bucuresti, teren fara constructii pe el. Terenul a fost cumparat in ... (vezi toată discuția)