Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructie bransament gaz

Daca am depus la primarie o solicitare de autorizatie de constructie bransament gaz si am fos refuzata pana platesc suma de 470 dolari (taxa contributie racordare gaz).Mentionaz la un comitet de gaz din anul 2010,
Eu m-am adresat primariei pentru eliberare de autorizatie .Daca are dreptul primaria sa nu-mi elibereze autorizatie de constructie?
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
Ana dorca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 3 Octombrie 2017
Ati primit deja un raspuns la aceeasi discutie postata in alta sectiune de forum.
Postati discutii cu acelasi continut numai intr-o singura sectiune de forum pentru a usura munca celor care va raspund.
pe care forum? nu stiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie baransament gaz Ana dorca Ana dorca DACA PRIMARIA POTE SA NU ELBEREZE O AUTORIZATIE CONSTRUCTIE BRANSAMENT GAZ? Motivul \"\" ca cere 470 dolari sa achit la o asociatie de gaz\"\" (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru un container fast-food AlxN AlxN Buna ziua, Am un teren pe care doresc sa incep o afacere: o terasa- restaurant, iar \"bucataria\" sa fie amenajata intr-un container tip fast-food. Nu ... (vezi toată discuția)
Racordare gaze aariam_a aariam_a Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Locuiesc la bloc la etajul 2 si vreau sa ma racordez la gaze, teava de gaze ... (vezi toată discuția)