avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racordare gaze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racordare gaze

Buna ziua,

Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema.
Locuiesc la bloc la etajul 2 si vreau sa ma racordez la gaze, teava de gaze este trasa pana la etajul I iar aici sunat racordati mai multi vecini. Teava a fost trasa de o singura persoana ceilalti despagubind proprietarul. Acum pentru ca vreau sa ma racordez cei de la etajul 1 pretin sume neimtite asta cu toate ei in acest moment nu au un act de proprietate pe teava respectiva. Este justificata cererea lor, sau trebuie sa despagubesc decat proprietarul tevii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:34, 4 Mai 2018
Nu mai postati aceeasi discutie in mai multe sectiuni de forum.
Ati primit deja un raspuns aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racord gaze aariam_a aariam_a Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Locuiesc la bloc la etajul 2 si vreau sa ma racordez la gaze, teava de gaze ... (vezi toată discuția)
Despagubire teava de gaze filip011 filip011 Buna ziua. Am si eu o intrebare, la care nu am gasit un raspuns pana in momentul de fata. Anul acesta am cumparat un apartament intr-un bloc construit inainte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . vreau sa stiu va rog, doresc sa imi pun centrala ... Sorin_23 Sorin_23 Buna ziua . Vreau sa stiu va rog, doresc sa imi pun centrala .Mentionez ca sunt la etajul 3 teava cu gaz este instalata de vecinul de la 4 care este singurul ... (vezi toată discuția)