Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pagube produse vecinului din cauza furtunii

Bună seara! Vin si eu cu o intrebare si sper din suflet sa primesc oarecum un raspuns sau macar o îndrumare.
Situația sta in felul urmator:
În urma furtunii din data de 17.09.2017 din vestul tarii, acoperisul casei mele ă fost luat de vânt și o parte din el a picat pe autoturismul vecinului parcat pe domeniul public.
Casa a fost făcută în regim propriu si nu a avut asigurare obligatorie sau facultativa.
Intrebarea mea este, sunt obligată prin lege sa il despagubesc pentru avariile facute autoturismului?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:55, 4 Octombrie 2017
Avand in vedere ca acoperisul casei dv a produs pagube vecinului,aveti obligatia sa il despagubiti pe acesta cu prejudiciul cauzat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism avariat de bucăți căzute din acoperișul blocului. care este răspunderea locatarilor? RITULACHE RITULACHE In data de 18.01.2018 in localitate a fost o furtuna foarte mare. De pe bloc au cazut doua onduline care au lovit un autoturism producand anumite avarii si ... (vezi toată discuția)
Dacă un copac din curte a căzut din cauza furtunii peste mașinile ... Vl@dut Vl@dut Dacă un copac din curte a căzut din cauza furtunii peste mașinile vecinului avariindu-le,pot fi obligat la plata dacă vecinului are casco pe mașini (vezi toată discuția)
Dauna refuzata de asiguratorul locuintei (furtuna) dragosverban dragosverban Buna ziua ! Am o casa asigurata cu polita PAD si polita facultativa completa (am lucrat in asigurari si stiu despre ce este vorba). In noapte de ... (vezi toată discuția)