avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pagube produse vecinului din cauza furtunii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pagube produse vecinului din cauza furtunii

Bună seara! Vin si eu cu o intrebare si sper din suflet sa primesc oarecum un raspuns sau macar o îndrumare.
Situația sta in felul urmator:
În urma furtunii din data de 17.09.2017 din vestul tarii, acoperisul casei mele ă fost luat de vânt și o parte din el a picat pe autoturismul vecinului parcat pe domeniul public.
Casa a fost făcută în regim propriu si nu a avut asigurare obligatorie sau facultativa.
Intrebarea mea este, sunt obligată prin lege sa il despagubesc pentru avariile facute autoturismului?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:55, 4 Octombrie 2017
Avand in vedere ca acoperisul casei dv a produs pagube vecinului,aveti obligatia sa il despagubiti pe acesta cu prejudiciul cauzat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism avariat de bucăți căzute din acoperișul blocului. care este răspunderea locatarilor? RITULACHE RITULACHE In data de 18.01.2018 in localitate a fost o furtuna foarte mare. De pe bloc au cazut doua onduline care au lovit un autoturism producand anumite avarii si ... (vezi toată discuția)
Dacă un copac din curte a căzut din cauza furtunii peste mașinile ... Vl@dut Vl@dut Dacă un copac din curte a căzut din cauza furtunii peste mașinile vecinului avariindu-le,pot fi obligat la plata dacă vecinului are casco pe mașini (vezi toată discuția)
Accident auto soldat cu trei dosare de dauna Rentzu Rentzu Buna seara, In urma cu doua saptamani, am avut parte de un accident petrecut in felul urmator : in fata imobilului in care locuiesc se aflau parcate doua ... (vezi toată discuția)