avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturi copii handicap grav cu insotitor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturi copii handicap grav cu insotitor

Ce drepturi si facilitati legale are un copil cu handicap cat si mama acestuia angajata cu norma intreaga in campul muncii? exista o reducere a Impozitului pe venit?

Alte discuții în legătură

Handicap gr. ii ioana6868 ioana6868 Sora mea, in varsta de 36 de ani sufera de Miastenia Gravis si este incadrata cu handicap gr. II. Problema este ca ea este profesoara, cu norma intreaga, iar ... (vezi toată discuția)
Program de lucru part time Georgia_cs Georgia_cs Buna seara, As vrea sa lucrez part time, pentru a ma putea dedica si cresterii copiilor mei, ce vor incepe scoala din toamna. Vreau sa stiu daca exista un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, O persoana aflata in concediu crestere copil are contractul suspendat pana la data de 26.09.2015 ( data la care copilul implineste 2 ani ). In ... (vezi toată discuția)