avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Apostila pe certificat de nastere si de casatorie
Discuție deschisă în Traduceri

Apostila pe certificat de nastere si de casatorie

Buna seara suntem de a doua luni an belgia si vrem sa putem face actele darne tr apostila la cerificate de nastere si de casatorie nu stiu daca tr si traduse sau doar apostilate deoarece scrie si pe engleza pe ele traducerea

Alte discuții în legătură

Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)
Documente necesare casatoriei cu un cetatean strain mihaelaak mihaelaak Buna ziua tuturor, M-ar interesa sa stiu ce documente trebuie depuse la oficiul starii civile pentru a incheia o casatorie cu un cetatean strain ce nu face ... (vezi toată discuția)
Pasaport pentru copil in marea britanie, inregistrare acte de stare civila straine teddyana teddyana Buna ziua, numele meu este Ana si am nevoie de ajutor. Locuiesc in Anglia cu sotul meu care este albanez si avem o fetita de 1an si 2luni, vrem sa ii facem ... (vezi toată discuția)