avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cum schimb pasaportul expirat in Ecuador?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cum schimb pasaportul expirat in Ecuador?

Sunt in Ecuador de 6 ani...intre timp mi-a expirat pasaportul iar politia de frontiera imi zice ca nu am cum sa ies de ecuador fara pasaport....mentionez ca am buletinul romanesc inca valabil, am cedula extranjera , am viza indefinita....pe deasupra nu exista in ecuador nici un consulat....cel mai aproape ar fi in lima dar nu pot sa ajung acolo....cum procedez? Ajutati-ma va rog.

Alte discuții în legătură

Inscrierea copilului nascut in ecuador jerry_alexandru jerry_alexandru Buna seara...am o intrebare de 100 de puncte cum se zice...traiesc de aproape 6 ani in Ecuador...si in 6 septembrie 2012 am nascut un baietel. Tatal baiatului ... (vezi toată discuția)
Legat de pașaport Ioana1985B Ioana1985B Buna ..As dori sa știu dacă e vreo problema ca pașaportul meu urmează sa expire in Iunie dar viza pentru America este valabilă încă 8 ani și eu ... (vezi toată discuția)
Acte adriananiculae adriananiculae Am o intrebare: actual traiesc in Spania cu familia mea (parinti si frate) si anul acesta vroiam sa ne intoarcem in Romania , problema este ca fratele meu nu ... (vezi toată discuția)