avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sun profesor de limba engleza, in acest sens mi-am ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sun profesor de limba engleza, in acest sens mi-am deeschis un PFA, spuneti-mi dac eu eliberez chitanta pentru fiecare copil din clasa, chitanta pentru plata orei, ce fel de contract trebuie sa inchei cu gradinita si in baza la ce temei legal?

Sun profesor de limba engleza, in acest sens mi-am deeschis un PFA, spuneti-mi dac eu eliberez chitanta pentru fiecare copil din clasa, chitanta pentru plata orei, ce fel de contract trebuie sa inchei cu gradinita si in baza la ce temei legal?

Alte discuții în legătură

Pfa - cursuri de limba engleza in gradinita Mihai_1975 Mihai_1975 Buna seara , Am infiintat un PFA cu profil : ,, sustinere cursuri de limba engleza\\". Urmeaza sa predau cursuri de limba engleza doua ore saptamanal la o ... (vezi toată discuția)
Valoare factura pfa profesor dodorina49 dodorina49 O persoana PFA traducatoe orgamizeaza evenimente culturale(programe artistice)in limba engleza la o gradinita,si este platit in numerar de parintii copiilor ... (vezi toată discuția)
Document de plata catre o persoana fizica. mclaudiu mclaudiu Buna tuturor!:sorry: Cu ce fel de document(chitanta de mina/tiparita sau poate exista formular tipizat ) as putea efectua o plata catre o persoana fizica?Nu e ... (vezi toată discuția)