avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Modalitatea de sponsorizare a unui masterand, de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Modalitatea de sponsorizare a unui masterand, de către o firmă

Fiul meu, masterand ,la forma de învăţământ cu taxă, şi-a pierdut tatăl prin deces,la sfârşitul lui august. A depus dosarul pentru pensie de urmaş, dar nu am primit niciun răspuns de la Casa de Pensii. O firmă privată ar vrea să-l ajute pentru plata taxei pentru anul universitar în curs.
Care este modalitatea legală pentru a fi ajutat, sponsorizat ?

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas aidacamp aidacamp Va rog sa-mi raspundeti daca fiul meu care tocmai a terminat liceul si a avut bacalaureatul in aceasta sesiune (reusit cu media 9,37), dar care a avut ( ca si ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas studenta BABALIC FLORENTINA BABALIC FLORENTINA Buna ziua, as dori sa va intreb daca fiica mea, studenta la medicina are dreptul la o pensie (ajutor) dupa moartea fostului meu sot. Se poate obtine ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas, an terminal la facultate DenisaTL DenisaTL Bună ziua! Sunt studenta in anul 3 (an terminal) la facultate. Beneficiez inca din anul 1 de Pensie de urmas, dupa tatal meu. Am 22 de ani. In fiecare an, in ... (vezi toată discuția)