avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Bibi2009
                      Utilizator

Bibi2009
                      Utilizator                    

Bibi2009, utilizator
 Bibi2009, utilizator                   
                 Bibi2009	                   

Buna ziua. Că și mulți alții mă aflu într-un impas și-a am nevoie de un sfat.  In 2015\'tatal meu a făcut o refinanțare a unui credit la BRD , ... (vezi toată discuția)
	                    Bibi2009	                   

Buna ziua. Că și mulți alții mă aflu într-un impas și-a am nevoie de un sfat.  In 2015\'tatal meu a făcut o refinanțare a unui credit la BRD , ... (vezi toată discuția)

shooter55	                   

Buna ziua!am si eu o problema cu un refuz de despagubire asigurare de viata la ing facuta la un credit de consum plus o asigurare de viata ... (vezi toată discuția)
	                    shooter55	                   

Buna ziua!am si eu o problema cu un refuz de despagubire asigurare de viata la ing facuta la un credit de consum plus o asigurare de viata ... (vezi toată discuția)

monicapopa ro	                   

Am fost diagnosticata cu diabete de tip B, glenda tirioda si steatoza hepatica. Am dreptul sa lucrezia pe turabi de niapte? Societatea la care lucrez are ... (vezi toată discuția)
	                    monicapopa ro	                   

Am fost diagnosticata cu diabete de tip B, glenda tirioda si steatoza hepatica. Am dreptul sa lucrezia pe turabi de niapte? Societatea la care lucrez are ... (vezi toată discuția)