avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am împărtășit pe Facebook experiența negativă cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am împărtășit pe Facebook experiența negativă cu o firmă. Există riscul de a pierde procesul dacă sunt dată în judecată?

Am postat pe unele grupuri de facebook o experienta negativa cu o firma,as putea fii data in judecata?ps. Asta fiind msg(Bună ziua! În Septembrie 2016 am dat comandă la această firmă de 10 uși. Doamna care detine această firmă m-a informat că pot să dau un avans de 80% iar ei imi ofera o reducere de 10%. Am achitat avansul de 80% din suma, iar termenul în care trebuia sa primesc comanda era 5 saptamani. Dupa 5 saptamani, in care trebuia să primesc comanda mi s-a spus ca au niste probleme tehnice si o să mai dureze 2 săptămâni, etc. Am inteles si am asteptat pana în luna lui Noiembrie, iar cand i-am sunat nu mi-au mai raspuns. In luna lui Decembrie aceiasi poveste, pana cand intr-un final în luna Februarie, dupa ce doamna mi-a vorbit foarte urat, am primit comanda. Deoarece, eu locuiesc in strainatate nu am putut verifica comanda. Am ajuns în Romania in Aprilie, constatand ca ușiile nu au o culoare uniforma, i-am sunat sa primesc o explicatie si mi-au spus ca o sa vina sa verifice. Nu au mai venit sa verifice. Eu pe 1 Mai am plecat din Romania, iar dupa ceva timp m-a sunat sora mea spunandu-mi că o ușă e fisurată destul de tare. I-am contactat din nou și mi-au garantat că o să facă tot posibilul sa verifice până la sfârsitul lunii Septembrie. Suntem în Octombrie, ei nu s-au prezentat și încerc să îi contactez de 2 zile, dar nu au nici măcar bunul simt să îmi răspundă la telefon.)
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: hincuvictor , utilizator 09:28, 17 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tehnic, de putut se poate sa va dea in judecata, insa nu vad ce si cum ar putea sa obtina de la dvs, daca povestea se rezuma numai la acest mesaj. Iar daca va da in judecata, la randul dvs. puteti cere despagubiri, pe calea unei cereri reconventionale, daca vi s-au produs anumite prejudicii.
Cateva persoane au comentat,spunand ca nu vor sa mai colaboreze cu ei.

Alti au distribuit,pe langa msg am pus poza cu numele firmei

[ mesaje conexate ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
trandafir2, moderator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar atat? De la firma nu ati primit nimic, nu au reclamat nimic? Eu nu vad o problema prin faptul ca se schimba pareri asupra calitatii serviciilor prestate, atata vreme cat firma presteaza public.
Ieri dimineata am primit mesaj pe what'up: "noi suntem plecati din tara daca nu v-ati dat seama si pentru postarile pe toate grupurile ne vom judeca cu siguranta", la care eu am raspuns "daca nu erati in tara puteati sa imi raspundeti acum 4 zile cand v-am contactat, nu sa ma blocati si sa imi stergeti mesajul de pe pagina voastra de facebook"
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2017
Admin, administrator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mie mi se pare ok ca astfel de experiente care sunt adevarate sa fie impartasite.
Pot sa va dea in judecata pt ca le-ati afectat imaginea, insa puteti proba ca nu ati mintit cu nimic si asta e reclama pe care si-o fac singuri.

Alte discuții în legătură

Are voie un site de vanzari online sa anuleze comenzi si sa imi spuna ca nu mai sunt clienta magazinului desi nu am incalcat termenii si conditiile? kubolens kubolens Sunt clienta de 2 ani si jumatate al unui anticariat online. In politica site-ului se precizeaza ca ridicarea comenzilor se poate face si de la sediu, termenul ... (vezi toată discuția)
Barfe la adresa unei firme Slanination Slanination Buna ziua! Astazi aveam o discutie cu colegii mei de munca privind review-urile proaste pe care le are firma la care lucram, si le-am trimis link-ul cu ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am ... Anonimulanon Anonimulanon Buna dimineata. Tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am decis sa va explic ce s a intamplat si ce sanse am sa rezolv ceva. Deci. In weekend am facut o ... (vezi toată discuția)