avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont

O banca care a pus poprire pe contul personal in urma declansarii executarii, a vandut creanta catre o firma de recuperare, dar a " uitat" sa ridice poprirea, de atunci trecand 7 ani.Ce se poate face?

Alte discuții în legătură

Perimare executare silita mainneba mainneba In septembrie 2010 s-a deschis un dosar de executare ca tert poprit iar executorul bancar de la vremea respectiva a trimis adrese de poprire la banci care au ... (vezi toată discuția)
Prescriere drept de continuare executare silita Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Bună ziua, Am luat un credit nevoi personale în iunie 2008 și nu am mai achitat ratele. În 2009 banca a cesionat creanță la o firma de recuperatori. În ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu adrianblanaru adrianblanaru Buna ziua ! Sunt salariat,mi se opreste prin firma unde lucrez o pensie alimentara si o poprire ,la o banca cu care sunt in litigiu.Apartamentul mi-a fost ... (vezi toată discuția)