avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cazier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cazier

Bună ziua, am și eu o întrebare. Vreau să îmi scot cazierul, pentru a mă angaja. Doar că...Am avut o problemă penală. Eu și procuroul am căzut de acord, ca eu, să plătesc o amenda penala. (Am făcut un acord de recunoașterea vinei). Amenda a fost plătită în termenul limită. Am fost să îmi scot cazierul iar doamna politist de acolo mi-a spus să vin peste câteva zile sa mi-l ridic. E posibil sa îmi apară în cazier "este înscris în cazier", sau.. tocmai de aceea mi-a spus să stau câteva zile... Să îmi verifice datele(cauza/reglementarea comportamentului/etc). Mulțumesc. Am nevoie de cazier pentru a mă angaja intr-o țară străină.

Alte discuții în legătură

Sunt sanse sa scap cu amenda la 0.44 in aer expirat si 1.01 la ... oakleyokey oakleyokey Sunt sanse sa scap cu amenda la 0.44 in aer expirat si 1.01 la prima proba in sange si 0.67 la a doua? Tin sa mentionez ca dosarul e de 3 ani, din august ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea faptei satir satir Daca doresti sa-ti recunosti fapt, pt. a putea beneficia de reducerea cu 30% a limitelor pedepsei, trebuie neaparat sa o faci in fata ... (vezi toată discuția)
Detinere de arma alba mircea95 mircea95 Buna ziua, Acum cateva zile am fost prins la statia de metrou \\"Piata Unirii\\" cu un cutit asupra mea, cand ma jucam cu un prieten ( nu intelegeti gresit) , ... (vezi toată discuția)