avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Asocierea cu o persoană fizică
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Asocierea cu o persoană fizică

Buna ziua.Ma numesc Nutescu Cristian si detin un contract de concesionare pe 49 ani,respectiv niste bazine de pescuit, in Buzau pe persoana fizica.Doresc sa fac o asociere cu o persoana fizica sau cu o firma, acestia venind cu o anumita suma de bani, eu cu contractul de concesionare.Cum putem face acesta asociere(in participatie, etc), ca si respectivul sa fie linistit ca nu ii iau eu banii.Eu ca inginer, nefiind de specialitate, ma gandesc ca trebuie sa facem o societate comerciala, eu venind cu contractul de concesionare si respectivul cu banii, si in functie de aceasta stabilim si procentele fiecaruia si la pierdere si la profit.Cu stima, ing Cristian Nutescu

Alte discuții în legătură

Cum pot scoate banii din firma ! matican matican Cum pot scoate banii lunar din firma , sume marii intre 2000 - 5000 ron , pentru a platii un angajat , caruia ii dau banii in procente din realizarile firmei ! (vezi toată discuția)
Speta asociere in participatiune cesiune parti sociale masterperformance masterperformance Buna seara, Am urmatoarea speta: 2 societati comerciale au incheiat un contract standard de asociere in participatiune. Datorita faptului ca beneficiile ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidarea unei asociatii nonprofit vasi1 vasi1 Suntem un grup de propietari care am construit o aductiune cu apa si vrem sa ne constituim in Asociatie.Intrebarea e, daca patrimoniul este constituit din ... (vezi toată discuția)