avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont bancar inactiv cu poprire, persoana fizica, banca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont bancar inactiv cu poprire, persoana fizica, banca refuza inchiderea contului

Buna seara,

Am un cont curent inactiv la BRD, pe care banca nu vrea sa mi-l inchida pe motiv ca am infiintata poprire. Ce lege sau exista o norma BNR prin care bancile nu au voie sa inchida conturile inactive la solicitarea titularului?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Poprire pe conturi bancare dani_rapidistu dani_rapidistu Buna seara, am si eu o nelamurire. Mi s-a pus o poprire pe un cont bancar la BRD. Sunt persoana fizica, pensionara, fara firma sau afaceri, am contul dechis ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu bancile grnicol grnicol Am un cont inactiv de 11 ani, respectiv un card de debit cu Overdraft ,card care mi-a fost furat acum 11 ani. Contul curent avea o suma relativ mica iar ... (vezi toată discuția)
Incredibil! mai nou si primaria popreste conturi! Costica33 Costica33 Am de multi ani un cont la [BANCA]. Ce credeti ca mi se intampla??? Primaria de sector, care nu stiu de unde a facut rost de datele contului meu ca eu nu i ... (vezi toată discuția)