avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am tăiat doi arbori din curtea mea, cum pot scăpa de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am tăiat doi arbori din curtea mea, cum pot scăpa de dosar penal?

Am fost amendat si mi s,-a întocmit dosar penal pentru ca am tăiat doi arbori din curtea mea.
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2017
Admin, administrator
Buna ziua!

Va rog sa dati mai multe detalii. Totusi, nu cred ca veti fi trimis in judecata.

Cu stima.
Ce fel de arbori`? Nuci`?
Plop si mesteacan
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform Legii 24/2007 si H.G.C.M.B. nr. 304/2009 privind Normele de protectie a spatiilor verzi de pe teritoriul Municipiului Bucuresti, era necesar emiterea unui aviz de specialitate de catre P.M.B. prin Directia de Mediu, urmand ca in compensare pentru prejudiciul adus mediului(conform H.G.C.M.B. nr. 304/2009), sa plantati alti arbori tineri.
Mesteacanul este arbore ornamental, fapta este contraventie.
Legea 24/2007 se refera la spatiul verde din domeniul public si nicidecum la cel din curtea personala . Primaria ar trebui sa intocmeasca un Registru local cu spatiile verzi dar numai pentru domeniul public. Interesant de stiut ce scrie in PV de contraventie , care este baza legala a amenzii?

Alte discuții în legătură

Herba volant, stultus manet. ContSters184021 ContSters184021 Aceeasi HCL 371/2007, Timisoara, art.22: - necosirea ierbii... din spatiile verzi aferente... se sanctioneaza (lit.h) dar si cosirea fara autorizatie in ... (vezi toată discuția)
Toaletare tei Bighydeva Bighydeva Buna ziua, am si eu o intrebare, sper sa ma poata ajuta cineva.Legea 24/2007, art. 12. punctul 5. \" In cazul arborilor ornamentali (tei, salcam, castan, ... (vezi toată discuția)
Taierea unui plop de pe domeniul public - contraventie sau infractiune? brisc_jr brisc_jr X a taiat un plop din fata curti-proprietate publica, pe motiv ca urma sa cada pe gospodarie(nu stiu in ce masura este adevarat) si l-a taiat pt a-l folosi mai ... (vezi toată discuția)