avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Dobanda si penalitate Anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Dobanda si penalitate Anaf

Buna ziua. Am de platit o anumita suma la Anaf,suma ce mi-a fost comunicata de curand. Acum,mi-a venit penalitate din urma pentru suma respectiva,suma de care eu nu am stiut pana de curand. Cat de legala este dobanda si penalitatea respectiva? Mi se pare normal ca eu sa platesc dobanda din momentul in care sunt instiintata de datorie.

Alte discuții în legătură

Succesiune sonya_67 sonya_67 Buna seara, as dori si eu cateva sfaturi legate de rezolvarea unei succesiuni. Sotul impreuna cu fratele sau au inceput demersurile pentru succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie banca Andrei003 Andrei003 Buna ziua , in anul 2005 am ramas dator la banca prin neachitarea unei descoperiri de card deoarece am ramas fara servici si nu am mai putut achita ... (vezi toată discuția)
Taxa isc pt. case terminate denisj denisj Buna la toata lumea, as dori sa intreb cat se plateste taxa ISC pentru case noi construite. Si eventual care este legea in vigoare (nr/anul). Multumesc ... (vezi toată discuția)