avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refacere drum
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refacere drum

O firma de constructii a refacut cursul unui parau, a taluzat malurile si a refacut(betonat) albia. Toate utilajele grele, respectiv rabe, betoniere, excavatoare cu senile au trecut zilnic , de dimineata pana seara pe un drum pietruit ce face accesul din soseaua principala, de-a lungul paraului reabilitat , la mai multe zeci de garaje si case particulare .Garajele sunt construite pe terenul concesionat de la primarie Drumul de acces, care initial era pietruit, a fost distrus de utilaje, iar in prezent , cand ploua este aproape impracticabil, riscand sa distrugem masinile. Va rog sa-mi spuneti cine este responsabil de refacerea drumului : primaria sau firma care a efectuat lucrarea? In cazul in care nu reface nimeni drumul unde ne putem adresa cu o petitie ? Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Drum comun privat + servitute valyionsc valyionsc Drum comun privat si servitute Buna ziua, Am si eu urmatoarea speta: Acum 3 ani am cumparat o casa la cativa km de Bucuresti, in mediu rural, iar odata cu ... (vezi toată discuția)
Intretinerea drumului de servitute Adi Matei Adi Matei Pe latura din dreapta a proprietatii mele, dobandita in 2003, mi s-a constituit un drept de servitute de catre vecinul aflat \"la capatul drumului\" ... (vezi toată discuția)
Distrugerea unui drum public Otilia B. Otilia B. Buna ziua, Situatia este urmatoarea : Perpendicular pe strada unde locuiesc eu si inca doua strazi exista o strada mai mica prin care se face iesirea la ... (vezi toată discuția)