avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refacere drum
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refacere drum

O firma de constructii a refacut cursul unui parau, a taluzat malurile si a refacut(betonat) albia. Toate utilajele grele, respectiv rabe, betoniere, excavatoare cu senile au trecut zilnic , de dimineata pana seara pe un drum pietruit ce face accesul din soseaua principala, de-a lungul paraului reabilitat , la mai multe zeci de garaje si case particulare .Garajele sunt construite pe terenul concesionat de la primarie Drumul de acces, care initial era pietruit, a fost distrus de utilaje, iar in prezent , cand ploua este aproape impracticabil, riscand sa distrugem masinile. Va rog sa-mi spuneti cine este responsabil de refacerea drumului : primaria sau firma care a efectuat lucrarea? In cazul in care nu reface nimeni drumul unde ne putem adresa cu o petitie ? Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Drum comun privat + servitute valyionsc valyionsc Drum comun privat si servitute Buna ziua, Am si eu urmatoarea speta: Acum 3 ani am cumparat o casa la cativa km de Bucuresti, in mediu rural, iar odata cu ... (vezi toată discuția)
Intretinerea drumului de servitute Adi Matei Adi Matei Pe latura din dreapta a proprietatii mele, dobandita in 2003, mi s-a constituit un drept de servitute de catre vecinul aflat \"la capatul drumului\" ... (vezi toată discuția)