Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ionut1388 
	    	Utilizator

ionut1388 
	    	Utilizator	    

In conditiile in care face dovada obtinerii de catre dvs a unei diplome sau certificate de calificare profesionala din acea tara.
 ionut1388, utilizator
 ionut1388, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ionut1388 
	    	Utilizator

ionut1388 
	    	Utilizator	    

Pentru a fi obligat sa platiti, asa cum v-am mai spus, trebuie sa existe dovada obtinerii de catre dvs a unei diplome sau certificat de calificare profesionala din acea tara.
 ionut1388 
	    	Utilizator

ionut1388 
	    	Utilizator	    

Yonut321	                   

Buna ziua, anul trecut(2011) in noiembrie m-am angajat la o firma ca lacatus mecanic eu avand diploma de operator calculator am incheiat cu firma un contract ... (vezi toată discuția)
	                    Yonut321	                   

Buna ziua, anul trecut(2011) in noiembrie m-am angajat la o firma ca lacatus mecanic eu avand diploma de operator calculator am incheiat cu firma un contract ... (vezi toată discuția)

mariusmures83	                   

Buna ziua,
           As avea o intrebare, legat de un contract individual de munca in care se stipuleaza \\\\" Salariatului ii revin in principal urmatoarele ... (vezi toată discuția)
	                    mariusmures83	                   

Buna ziua,
           As avea o intrebare, legat de un contract individual de munca in care se stipuleaza \\\\" Salariatului ii revin in principal urmatoarele ... (vezi toată discuția)

Diana racovita	                   

Buna ! 
Am semnat un contract de munca , in care este atasat un act aditional  in care scrie obligatia de a ramane in compania 2 ani sau platesc 9000 de ... (vezi toată discuția)
	                    Diana racovita	                   

Buna ! 
Am semnat un contract de munca , in care este atasat un act aditional  in care scrie obligatia de a ramane in compania 2 ani sau platesc 9000 de ... (vezi toată discuția)