avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Căldură sistată din subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Căldură sistată din subsol

Buna dimineata,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema.
In fiecare an cand RADET da drumul la caldura, in blocul nostru se opreste din subsol. Mentionez ca blocul nostru are montate repartitoare, si fiecare proprietar are posibilitatea sa-si opreasca caldura in apartament.
Care este legislatia care permite sistarea caldurii din subsolul blocului si care imi interzice sa am un trai decent?
Cum pot rezolva aceasta problema?

Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 27 Octombrie 2017
123monica, utilizator
Cel mai recent răspuns: 123monica , utilizator 07:36, 28 Octombrie 2017
cine opreste caldura?
In niciun caz RADET.
Este evident ca manevra de restrictionare furnizare caldura a fost executata de catre reprezntantii asociatieid e proprietari
Sesizati oficial presedintele de asociatie si solicitati asigurarea fluentei caldurii
Va multumesc!
Da, a fost oprita din subsol pentru ca a hotarat comitetul sa dea drumul la caldura la intai noiembrie. Asta i-a spus presedintele sotului meu. In tot acest timp am folosit aerul conditionat. Sotul meu l-a intrebat pe presedinte daca i se pare normal sa platesc energia electrica si consumul de gaze suplimentar, pentru ca atata timp cat nu avem caldura, majoritatea locatarilor folosesc aragazul. Evident, raspunsul a fost pozitiv.
Eu am citit legea 230 si nu reiese ca o astfel de hotarare o poate lua comitetul sau adunarea generala, poate fi luata aceasta hotarare doar in cazuri exceptionale, cel putin asa inteleg eu.
Daca exista vreo prevedere legisativa care le da acest drept, va rog sa ma indrumati.
In fiecare an avem aceasta problema, si vreau sa pun capat acestui abuz.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura oprita de asociatie livache74 livache74 Buna seara, avem o problema cu Presedintele de bloc care opreste caldura ca sa faca economie invocand ca este prea mare factura si asa au hotarat cu comitetul ... (vezi toată discuția)
Administratora opreste caldura in fiecare zi onetime onetime de la inceputul lunii decembrie,administratora opreste caldura in fiecare zi,ca sa faca economie.am sunat la radet,la primarie si la politia locala,si mi-au ... (vezi toată discuția)
Caldura oprita de catre administrator si presedinte de bloc, abuziva ?? leventelev leventelev Buna ziua, ne confruntam si noi cu o mare problema, presedintele impreuna cu administratorul de bloc au luat o hotarare sa opreasca caldura mai intai pe timp ... (vezi toată discuția)