avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Sporuri
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Sporuri

Sotul lureaza ca electrician la spital poate beneficia de sporuri conform ordinului 547/2010?
Cel mai recent răspuns: stefaniaalina75 , utilizator 08:16, 2 Noiembrie 2017
Poate beneficia de sporuri numai daca meseria este nominalizata cu sporuri in contractul colectiv de munca incheiat la nivelul firmei si precizate in cuantum (%) in contractul individual de munca.
Se are in vedere prevederea din ordin MS nr. 547/ 2010
-Art. 15 (1) Nominalizarea personalului care beneficiaza de spor pe locuri de munca se face de catre seful ierarhic superior si se aproba de comitetul director, cu acordul sindicatelor reprezentative la nivel de unitate semnatare ale contractului colectiv de munca la nivel de ramura sanitara/ asistenta sociala.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri salariale lili2003stoica lili2003stoica Ordinul MS 547/2010 stabileste locurile de munca si cuantumurile sporurilor specifice sectorului sanitar; in cadrul unui spital cu specific de pediatrie, in ... (vezi toată discuția)
Sporuri pentru conditii deosebit de periculoase - hiv cafea1 cafea1 Stie cineva care este reglementarea acordarii sporului de periculozitate pt. HIV? si care ar fi explicatia logica a acordarii acestor sporuri pentru cei care ... (vezi toată discuția)
Spor upu smurd asistenti Tete Tete Buna ziua,as dori sa stiu daca exista un spor egal pentru angajatii din cadrul upu sau angajatorul poate decide ca unii sa primeasca mai mult si altii mai ... (vezi toată discuția)