avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporuri salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporuri salariale

Ordinul MS 547/2010 stabileste locurile de munca si cuantumurile sporurilor specifice sectorului sanitar; in cadrul unui spital cu specific de pediatrie, in care personalul medico-sanitar si auxiliar sanitar beneficiaza de un spor de 15% cf.anexei nr.3/B/12 (din ordinul mai sus mentionat), personalul medico-sanitar si auxiliar sanitar din sectia clinica ATI care are un spor specific sectiei de 75% cf.anexei nr.2/B/4 ( din acelasi ordin) poate beneficia si de sporul de 15 % ( specific unitatii in a carei structura functioneaza sectia de ATI) cf.anexei 3/B/12?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Sporuri pentru conditii deosebit de periculoase - hiv cafea1 cafea1 Stie cineva care este reglementarea acordarii sporului de periculozitate pt. HIV? si care ar fi explicatia logica a acordarii acestor sporuri pentru cei care ... (vezi toată discuția)
Spor upu smurd asistenti Tete Tete Buna ziua,as dori sa stiu daca exista un spor egal pentru angajatii din cadrul upu sau angajatorul poate decide ca unii sa primeasca mai mult si altii mai ... (vezi toată discuția)
Dreptul la spor de sectie de 75 % vladuta gina lenuta vladuta gina lenuta Lucrez ca registrator medical in A.T.I. si nu beneficiez de spor de sectie desi in H.G.R. nr.547/04.06.2010 punct B.aliniat 4 beneficiaza de spor mediu de ... (vezi toată discuția)