avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Organizarea de tombole
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Organizarea de tombole

Bună ziua! Persoasele fizice nu pot organiza tombole? Am citit o întrebare de genul care a primit acest răspuns: tombolele pot fi organizate numai de persoanele juridice. Dacă, ca persoana fizica nu se pot organiza tombole, atunci, nu pot crea o firma care sa se ocupe de organizarea de tombole?, adică sa nu am o firma care vinde, de exemplu, jucării pentru copii și la un anumit nr de jucarii cumparate se organizează o extragere și se va alege un câștigător, ci doar o firma care se ocupa numai de tombole. Plătești 10 lei, primești un bilet, ești înscris, și la sfârșitul lunii se va face o extragere aleatorie și va fi ales câștigătorul!

Alte discuții în legătură

Deschidere firma de concursuri online AlexandruDBv AlexandruDBv Buna seara, As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate ... (vezi toată discuția)
Profit in urma unei tombole Andreilp Andreilp Presupunand ca se infiinteaza o tombola cu scopul vinderii unui produs anume. Nu s-a putut vinde prin alte mijloace si se apeleaza la oferirea produsului spre ... (vezi toată discuția)
Tombola the_question the_question Buna ziua.Am si eu o problema. Situatie e in felul urmator : am o firma(un SRL),am cumparat pamant si am construit o casa pe firma. Asadar,casa apare in ... (vezi toată discuția)