Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infracțiune? Cont Facebook spart și distribuire print screen al conversațiilor

Verișoara mea trece printr-o depresie din cauza unei colege care i a spart parola de la Facebook,a facut print Screen la unele conversații si le a arătat sau chiar distribuit online mai multor persoane ,rezultând mai multe conflicte care s au Spart in capul verișoarei mele.aceasta merge la psiholog momentan,a fost si internata in spital din cauza ca nu manca ..matusa mea ar vrea sa o dea in judecată pe colega verișoarei ...ce sfat ne dati?
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Miha555 , utilizator 20:24, 2 Noiembrie 2017
Plângere la politie și mai vedeți apoi..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea dreptului civil de proprietate pe motiv psihiatric remusovidiu remusovidiu Sunt in situatia urmatoate : Verisoara impreuna cu sotul ei locuiesc in apartamentul unchiului si matusii mele , amandoi au buletin si domiciliu facut pe ... (vezi toată discuția)
Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)
Hartuire pe facebook VanessaRhett VanessaRhett Buna ziua, Va prezint pe scurt un caz de hartuire grava pe facebook: o utilizatoare a aflat trecutul unei prietene apropiate mie, si l-a facut public pe ... (vezi toată discuția)