avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Copii ale paginilor din registrul electronic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Copii ale paginilor din registrul electronic

Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea optiune?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:30, 11 Noiembrie 2012
Nu din program se face asa ceva , ci cu ajutorul tastaturii calculatorului dvs ...

Prnt Scrn) este o tasta prezenta pe majoritatea tastaturilor. In cele mai multe dintre cazuri tasta este pozitionata in aceiasi sectiune cu Scroll Lock si Pause/Break. Aceasta tasta apeleaza o functie a Windows-ului care face o poza desktop-ului si o salveaza in clipboard.
1. Asigurati-va ca aveti deschis programul, documentul sau orice alceva caruia doriti sa ii faceti un Print Screen.
2. Apasati tasta Print Screen.
3.Dupa ce ati apasat pe tasta Print Screen, click pe Start => All Programs => Accessories => Paint (in loc de Paint puteti deschide orice alt editor de poze, de exemplu: Photoshop, Gimp, Photoscape sau putei deschide Word-ul etc.).
4.Acum dati click in Paint, si apasati Ctrl + V.
5.Tot ce mai trebuie sa faceti este sa salvati documentul click pe File => Save as => Save. La File name puneti numele care vreti sa il aiba.
Si aplicatia REVISAL permite listarea. Exista doua posibilitati:

1.Din registrul angajatorului se merge in Rapoarte - raport salariat - se cauta salariatul - se da print. Aveti grija ca imprimanta sa fie setata pe format A4, daca nu selectati din Page Setup si apoi printati.
2.De pe site-ul Inspectiei muncii (daca angajatorul are parola) - raport preluari - click ultima transmitere, daca vrem ultima actualizare ,sau daca ne intereseaza stadiul registrului la o alta data se cauta transmiterea de la acea data - se da click - se cauta salariatul care ne intereseaza - se deschide fisierul cu datele salariatului - se merge in partea de sus a ecranului - Fisier si de acolo se da print.
Este vorba despre un print screen si nu despre un raport per salariat ...
Asta ati inteles dumneavoastra, eu cred ca utilizatorul se refera exact la un extras REVISAL per salariat. Daca cititi cu atentie acesta doreste sa faca copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat, adica un raport per salariat.
La ce ii foloseste un print screen? Poate doar in cazul in care vrea sa transmita acest extras in format electonic.
Asa cum ati arata si dvs. aceasta tasta Print Screen apeleaza o functie a Windows-ului care face o poza desktop-ului si o salveaza in clipboard.
Raportul per salariat nu inseamna copie de pe pagina din REVISAL .. print screen-ul da .. print screen-ul este flosit mult mai des decat raportul per salariat ...

Alte discuții în legătură

Revisal dovada banca dia2120 dia2120 cine ma poate ajuta ....un angajat institutie publica imi cere dovada contract revisal pt banca.:(( nu reusesc sa l listez din program.stie cineva ???adica ... (vezi toată discuția)
Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)
Print screen la contorul de cuvinte alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog ajutati-ma si pe mine. Cum fac print screen la contorul de cuvinte? Unde anume este tasta print screen? Va multumesc. Nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)