avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala

Daca am depus plangere penala pentru inselaciune, o mai pot retrage, sau cum pot renunta la ea? Mentionez ca nu mi-am recuperat prejudiciul, nici nu m-am impacat cu persoana care m-a inselat doar ca se afla la 600 km distanta si nu imi permit financiar sa ma deplasez la ea in localitate si nici sa imi iau un avocat
Cel mai recent răspuns: puffytel , utilizator 13:41, 28 Noiembrie 2017
Sa vina faptuitorul la dvs si mergeti impreuna la un notariat sa faceti declaratia de impacare.
Unde trebuie sa cer ca ea sa vina la mine?
Asta ar trebui sa fie problema lui, nu a dvs.
Si in cazul in care nu doreste sa vina?
As avea si alte obtiuni ?

Alte discuții în legătură

Retragere plângere penală pentru înșelăciune: care este procedura? puffytel puffytel buna ziua am depun in luna iulie 2017 o plangere penala impotriva unei doamne care se afla la 600km de mine pentru cateva comenzi pe care nu le-a onorat cu ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor: caz penal inselaciune apleshca apleshca Rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare. X a depus plangere penala catre Y pentru inselaciune. Motivele plangerii fiind urmatoarele: X indica in ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune pe facebook cu produse pentru copii. risc vreo pedeapsă dacă am promovat afacerea fără să știu ce intenții are deținătoarea ei? puffytel puffytel In anul 2016 am achizitionat produse gen pampers si lapte praf pentru copii de la o doamna pe facebook care cerea banii in avans cu specificatia alimentare ... (vezi toată discuția)