avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Basarab_ionut
                      Utilizator

Basarab_ionut
                      Utilizator                    

Basarab_ionut, utilizator
 Basarab_ionut, utilizator                   
                 doinatautan	                   

Bună ziua!
Vă rog să mă lămuriţi într-o problemă. Am avut un proces, în calitate de reclamant, la Curtea de Apel. Procesul s-a terminat. Încă nu am ... (vezi toată discuția)
	                    doinatautan	                   

Bună ziua!
Vă rog să mă lămuriţi într-o problemă. Am avut un proces, în calitate de reclamant, la Curtea de Apel. Procesul s-a terminat. Încă nu am ... (vezi toată discuția)

ioannakimiko73	                   

Buna.eu am castigat un proces in instanta si in recurs pt returnare taxei auto 2012.acum ma aflu in strainatate.care sunt procedurile pt returnarea banilor (vezi toată discuția)
	                    ioannakimiko73	                   

Buna.eu am castigat un proces in instanta si in recurs pt returnare taxei auto 2012.acum ma aflu in strainatate.care sunt procedurile pt returnarea banilor (vezi toată discuția)

viss_vass	                   

Cred ca nu o sa mai inchei acest subiect al disponibilizarii, Sper surprinderea mea , astazi am primit citatie de la curtea de apel cu recurs facut de ... (vezi toată discuția)
	                    viss_vass	                   

Cred ca nu o sa mai inchei acest subiect al disponibilizarii, Sper surprinderea mea , astazi am primit citatie de la curtea de apel cu recurs facut de ... (vezi toată discuția)