avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Export in Canada
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Export in Canada

Buna ziua stimati domni!In primul rand as dori sa va felicit si sa multumesc pt informatiile zilnice cu care ne tineti la curent!Detin in Cluj Napoca un atelier de croitorie si mi sa cerut o colaborare de la un magazin cu rochii de gala in Canada.As dori sa ma informati daca intre Canada si Romania este liber comertul (ma refer fara a fi nevoie sa treaca prin vama)Va mulumesc !
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Export in canada tzouganatos mihaela tzouganatos mihaela Buna ziua stimati domni!In primul rand as dori sa va felicit si sa multumesc pt informatiile zilnice cu care ne tineti la curent!Detin in Cluj Napoca un ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma producere de imbracaminte Burlacudan Burlacudan Buna ziua .Sunt Ana am dubla cetatenie lucrez in Italia.As dori sa produc imbracaminte in Romania si sa le vind in angro in ITALIA .Pot sa infiintez o ... (vezi toată discuția)
Schimbare de destinatie armand67 armand67 As dori sa stiu care sunt formalitatile si - binenteles - care este baza legala necesar a fi respectata pentru a realiza un schimb de destinatie a nivelului ... (vezi toată discuția)