avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fuga de răspundere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fuga de răspundere

dosar in derulare la PS 1 pentru proiect de constructie pe calcan, cu pud aprobat (fara sa-mi dea acordurile cu vecinii - pt ca nu depaseam limitele). Acum dosarul este la ISC si ne cer acordul cu vecinii. Ce sa faci (bani cheltuiti pe studii si expertize, si timp pierdut aproape 2 ani) cand institutiile statului te paseaza de la una la alta??

Alte discuții în legătură

Vecinul nu-mi da acordul pentru construcție Margerita Margerita Buna ziua, prin PUD aprobat de Primaria sector 1 ne obliga sa construim pe calcan cu vecinii. Cei de la ISC ne cer acordurile vecinilor, cu toate ca Primaria ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului pentru constructie alpet alpet Buna ziua, Am achizitionat un teren in Bucuresti si vreau sa construiesc o casa P+M. Terenul are o deschidere de 9 m si una din casele vecine este pe ... (vezi toată discuția)
Primaria nu a cerut acordul vecinilor pentru construirea unui bloc cu 6 etaje pe hotar, la mai putin de 3 metri de casa mea ritone ritone Subiect: Primaria nu a cerut acordul vecinilor desi pentru alte certificate de urbanism la care probabilitatea de umbrire si cauzare de prejudicii cind ... (vezi toată discuția)