prepeleac 
	    	Utilizator

prepeleac 
	    	Utilizator	    

anila1998 
	    	Utilizator

anila1998 
	    	Utilizator	    

prepeleac 
	    	Utilizator

prepeleac 
	    	Utilizator	    

prepeleac, utilizator
 prepeleac, utilizator 	
			 cristipaul	                   

Salut pe toata lumea cu respect,si astept raspunsuri de la cine doreste sa ma ajute sa stiu daca pot sa fac ceva sa imi recunosc copilul.Povestea mea este ... (vezi toată discuția)
	                    cristipaul	                   

Salut pe toata lumea cu respect,si astept raspunsuri de la cine doreste sa ma ajute sa stiu daca pot sa fac ceva sa imi recunosc copilul.Povestea mea este ... (vezi toată discuția)

gabrielspataru	                   

buna seara am o intrebare si o situatie destul de complicata dint-o relatie anterioara am un copil care are acum 10 ani, ea a plecat gravida in 5 luni am ... (vezi toată discuția)
	                    gabrielspataru	                   

buna seara am o intrebare si o situatie destul de complicata dint-o relatie anterioara am un copil care are acum 10 ani, ea a plecat gravida in 5 luni am ... (vezi toată discuția)

kmytza_84	                   

Buna ziua,
Am un vecin mai amarat de la tara care are o problema destul de delicata. Concubina lui a plecat din tara in urma cu un an (nu mai stie nimic de ... (vezi toată discuția)
	                    kmytza_84	                   

Buna ziua,
Am un vecin mai amarat de la tara care are o problema destul de delicata. Concubina lui a plecat din tara in urma cu un an (nu mai stie nimic de ... (vezi toată discuția)