avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce drepturi are concubinul în privința minorului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce drepturi are concubinul în privința minorului dacă nu apare în certificatul de naștere?

salut, aș dori să aflu ce drepturi are tatal copilului in cazul in care...
pe parcursu sarcinii nu afost alaturi... copilul nu poartă numele lui si nu contrubuie la cresterea copilului. are Dreptul să imi ceară să vadă copilui? Stim ambii că el este tatăl, El imi cere sa vada copilu eu insa nu sint deacord cu aceasta, odată ce a refuzat să il crească nu vreau să vadă copilu. Nu are nici un document precum că este tatăl copilului
Înczul iîn care face analiza ADN cine trebuie să achite?. mi-a spus că dacă face analiza si este el tatăl atunci eu trebuie să achit cheltuielile.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: SummaS , utilizator 23:38, 6 Martie 2018
analiza o plateste cel care o cere.Lasati-l sa vorbeasca, nu are niciun drept sa vada copilul, legal nu e tatal copilului.
multumesc...
chiar eram descurajată.

mereu im spune...
sunt tatal biologic si am dreptul sa il vad.
o sa fac AND-ul si o sa am dreptu sa vin sa il vad cind vreau
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă va face testul ADN va avea toate drepturile părintești.
ca sa poata vedea copilul trebuie sa obtina o hotarare judecatoreasca in acest sens. Instanta la cererea mamei va obliga tatal la plata unei pensii alimentare.Daca nu va plati pensia alimentara mama poate sa-i refuze vizitele la copil.. UN TATA ARE IN PRIMUL RAND OBLIGATII APOI DREPTURI si nu invers.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
prepeleac, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi recunosc copilul daca mama refuza sa se prezinte la notariat sau la starea civila cristipaul cristipaul Salut pe toata lumea cu respect,si astept raspunsuri de la cine doreste sa ma ajute sa stiu daca pot sa fac ceva sa imi recunosc copilul.Povestea mea este ... (vezi toată discuția)
Nu ma lasa sa recunosc copilul gabrielspataru gabrielspataru buna seara am o intrebare si o situatie destul de complicata dint-o relatie anterioara am un copil care are acum 10 ani, ea a plecat gravida in 5 luni am ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil kmytza_84 kmytza_84 Buna ziua, Am un vecin mai amarat de la tara care are o problema destul de delicata. Concubina lui a plecat din tara in urma cu un an (nu mai stie nimic de ... (vezi toată discuția)