Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere de bunuri

Buna seara, am nevoie de puțin ajutor cu următoarea problema.
Recent am lovit ușor un aparat de la o sala de jocuri de noroc si ca urmare acesta sa defectat.
Managerul agenției ma înstintat ca daca nu plătesc suma de 500+ euro va merge la poliție sa faca plangere...
Aparatul ă fost lovit înainte de sute de ori cu pumni și picioare si soarta a făcut în asa fel încât fix la lovitura mea ușoară sa cedeze dar stiu ca asta nu-i va afecta nici pe procurori/polotisti si nici pe manager.
Dacă ma puteti ajuta cu niste răspunsuri. ..
O sa mi se faca dosar penal? Ținând cont că e prima abatere o sa scap doar cu amenda si daca da despre ce suma vorbim?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:03, 10 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic amenda poate fi intre 1200 si 120000 lei, iar o amenda penala nu va scuteste de repararea prejudiciului ulterior. Plus ca fapta savarsita se inscrie in cazier. Deci, nu ar avea niciun sens sa puneti in balanta 500 eur cu alte consecinte posibile. Aveti grija, cand achitati suma de 500 eur persoana sa va dea o hartie ca a primit banii si ca renunta la orice alte pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - pieton-victima - ce daune pot cere? afx afx Buna ziua, De curand am fost victima unui accident rutier pe o trecere de pietoni. Am scapat cu rani usoare si contuzie la pumnul stang, acesta umflandu-se ... (vezi toată discuția)
Lovire! please help knz01 knz01 Intr-o seara in urma unor dispute am primt o palma de la un \"prieten\" si din instinct sau de frica l-am lovit pe acesta cu pumnul in nas.A fost la politie, ... (vezi toată discuția)
Violenta in scoli ContSters231123 ContSters231123 In fata une scoli bucurestene un minor de 14 ani este acostat de un baiat mai mare si amenintat. Minorul se sperie de aparitia unuia mai inalt care-l apucase ... (vezi toată discuția)