avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cancer la san si ganglioni extirpati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cancer la san si ganglioni extirpati

pot sa stiu ce drepturi am masteoctomie stanga ganglioni axilari extirpati chimioterapie radioterapie iai tamoxifen iar cancerul meu este gradul 3 mentionez ca lucrez folosesc decat o mana ca cea stanga se umfla duoa operati lucrez in strainataye in Anglia pot sa stiu ce drepturi am in tara am 25 de ani lucrati din care 14 sunt de grupa 1 si de 10 ani lucrez in Anglia cu contract de munca multumesc...

Alte discuții în legătură

Cancerul de san este un handicap? maryalex16@yahoo.com maryalex16@yahoo.com Buna ziua, am 44 ani si am fost diagnosticata cu cancer de san. Am facut chimioterapie, operatie (din fericire, nu mastectomie ci mamoplastie, asta pentru ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt pacient oncologic, mastectomie san stâng și ... Elena Iacob Elena Iacob Bună ziua! Sunt pacient oncologic, mastectomie San stâng și scos 2 ganglioni axiali, facut chimioterapie,operatie, radioterapie. Am depus dosarul pt ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate margareta_a margareta_a im luna februarie am fost diagnosticata ce neoplasm col ,am inceput tratamentu de radioterapie la spitalul elias din cauza ca eram supraponderala am fost ... (vezi toată discuția)